A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
13:30Kajak-kenuKenu 500m-páros negyeddöntő 2
HUNMagyarország
14:00Kajak-kenuKenu 500m-páros negyeddöntő 2
HUNMagyarország | Magyarország
14:20Kajak-kenuKajak 500m-páros negyeddöntő 2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
NyílNyíl

Nem engedték be Serena Williamst az egyik párizsi étterembe

Serena Williams, SerenaWilliams
US tennis player Serena Williams reacts prior to hand over the Olympics torch during the opening ceremony of the Paris 2024 Olympic Games in Paris on July 26, 2024.
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Serena Williams egy Michelin-csillagos étteremben szeretett volna vacsorázni Párizsban. Az étterem személyzete azonban - a klasszis állítása szerint - megtagadta tőle a belépést.
Vágólapra másolva!

A teniszcsillag az X-en megosztott bejegyzésében állította, hogy őt és családját nem engedték be egy Michelin-csillagos párizsi étterembe, a L'Oiseau Blanc-ba - írta az Independent

Serena Williams bejegyzésben megjegyezte, hogy ez volt az első alkalom, hogy megtagadták tőle a belépést valahova. A kommentelők többsége azonnal a teniszbajnok mellé állt.

Ki nem csinál helyet egy királynőnek?

– jegyezte meg valaki. Az egyik felhasználó pedig Williams közel 100 millió dolláros nettó vagyonára utalva azt írta: 

Megveheted az egész helyet.

Az érintett étterem szintén X-en (korábban Twitter) reagált a történtekre. Azzal védekeztek, hogy aznap este teljesen teltházuk volt.

Kedves Mrs. Williams. Kérjük, fogadja el legmélyebb bocsánatunkat a ma este tapasztalt csalódásért. Sajnos a tetőtéri bárunk valóban tele volt, nem volt üres asztalunk aznap este.

A 23-szoros Grand Slam-győztes július végén érkezett Párizsba, az olimpiai nyitóceremónia előtt, amelyhez a visszavonult teniszbajnok fáklyavivőként csatlakozott, csakúgy, mint. Rafael Nadal teniszbajnok, valamint a kilencszeres érmes Carl Lewis, a francia ikonok Zinedine Zidane, Teddy Riner, Marie-José Pérec és Tony Parker.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!