A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
NyílNyíl

Megnőtt a Tinder-felhasználók száma Párizsban az olimpia kezdete óta

Vágólapra másolva!
A párizsi olimpia kezdete óta látványosan megnőtt a Tindert használók száma a szerelem városában.
Vágólapra másolva!

A világ figyelme lassan két hete a párizsi olimpiára összpontosul. A világ legjobb élsportolói, több mint 10 000 olimpikon, stábjuk, és rajongóik árasztották el Párizst. 

Míg az Olimpiai Falu segíthet kapcsolatokat teremteni, az olimpikonok más módon is szert tehetnek új kapcsolatokra, akár a Tinder által, mely továbbra is uralja az online társkereső világot.

Az olimpikonok a párizsi játékokon az érmek megszerzésére összpontosítanak, de kiakpsolódásra is van lehetőségük. A Tinderen az inkognitó mód lehetővé teszi a felhasználók számára a magas szintű adatvédelmet, ez által az alkalmazást használó és a nyilvánosságot inkább kerülő, világhírű sportolók számára úgymond a rejtőzködést is.

Az olimpia hivatalos kezdete előtt a Tinder társkereső alkalmazásban 20 százalékkal nőtt a csúsztatások száma Franciaország-szerte tavaly júliushoz képest.

 

Július 1. és 25. között 52 százalékkal nőtt az Olympian beosorolásba tartozó Tinder-felhasználók száma, míg az alkalmazásban sportolóként feltüntetett emberek száma 43 százalékkal. 

A Tinder Passport módban a felhasználók Párizsra változtathatják tartózkodási helyüket és kapcsolatba léphetnek a francia fővárosban élő emberekkel.

A Tinder szerint a Passport Mode figyelemreméltó, 103 százalékos aktivitásnövekedést könyvelhetett el a legfontosabb párizsi turisztikai helyszíneken júliusban - írja a Mirror. 

E szerint a legtöbben az Egyesült Államokból, Brazíliából és Törökországból érkeztek Franciaországba.  Az adatok azt mutatják, hogy a Passport módot átlagosan napi 145 000 alkalommal használják, miközben 

a funkciót használók a 18-25 éves korosztályba háromszor több üzenetet küldenek és kapnak, mint azok, akik nem használják azt.

A sport iránti szeretetüket is kifejezhetik a Tinder felhasználók. Leginkább a gimnasztika után mutatkozik fokozott, korábban nem tapsztalt érdeklődés, a múlt hónapban 31 százalékkal többen jelölték meg érdeklődési körük között a gimnasztikát.

 Az alkalmazás három legnépszerűbb sportága a futball, a kosárlabda és az úszás. 

Vannak olyan olimpikonok, akik már párban érkeztek a megmérettetés helyszínére. A németek friss olimpiai bajnok evezőse, Oliver Zeidler egy interjúban elárulta, hogy ígéretet tett az apjának, hogy nem fog a döntő előtt szexelni a szintén olimpikon barátnőjével, aki a nagy meccs előtt áthívta egy éjszakára. 

Arról is beszámoltunk már, hogy a legnépszerűbb társkereső alkalmazáson talált rá a szerelem egy magyar válogatott focistára is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!