Megkínoztak és kivégeztek egy 16 éves lányt, mert panaszkodott a drogdílereire

Vágólapra másolva!
Szeptember elején egy 16 éves lány élő adásban mondta el követőinek, hogy rossz minőségű drogot adtak el neki a dílerek. A videó órákon belül eljutott a drogdílerekhez, akik az utcáról elrabolták a lányt, majd brutális módon megkínozták, végül pedig kivégezték.
Vágólapra másolva!

A 16 éves Gabriela da Silva Pereira szeptember 2-án a közösségi oldalán egy élő videóban elmondta a követőinek, hogy a brazil Mato Grosso államban található Caceresben vásárolt drogok nem voltak jó minőségűek. 

A felvétel hamar eljutott azokhoz a drogdílerekhez, akik kannabiszt adtak el Pereirának. 

Néhány óra múlva a drogkartell tagjai a nyílt utcán támadtak a lányra, akit az otthonába vittek, majd ott egy székhez kötözték, megkínozták és hagyták elvérezni. 

Pereira meztelen testét később a Nova Era negyed egyik utcájában találták meg. A rendőrség azonnal nyomozást indított az ügyben és felderítették a lány mozgását, amelyből kiderül, hogy az otthonában kínozták halálra. 

Többször megszúrták, az arcát pedig felismerhetetlenre verték össze. 

image

A lány házának hátsó kertjében a nyomozók megtalálták a fiatal ruháinak elszenesedett maradványait, ugyanis gyilkosai így próbálták eltüntetni a nyomokat. 

Végül a rendőrök a gyilkossággal kapcsolatban egy 20 és egy 24 éves férfit kezdtek el gyanúsítani, akiket kihallgattak. A gyilkosok beismerték, hogy ők ölték meg Pererirát, még hozzá azért, mert úgy gondolták, hogy a lány videója az egyik rivális drogkartell propagandája volt - írja a Mirror.
A drogkereskedők közötti területi viták az elmúlt években halálos kimenetelűvé váltak. Tizenegyen haltak meg a Mexikó déli részén lévő Chiapas államban egy májusban kitört lövöldözésben.

Két család hat tagját ölték meg Guanajuato államban a múlt hónapban is. Egyre több nő, gyerek és család esik áldozatul az erőszaknak Guanajuatóban és más államokban, ahol a drogkartellek véres harcokat vívnak a területek ellenőrzéséért.

Arról is beszámoltunk, hogy Landy Párragát, egy korábbi Miss Ecuador-versenyzőt megöltek egy étteremben néhány perccel azután, hogy a közösségi médiában közzétett egy képet. A 23 éves nőt - aki állítólag kapcsolatban állt egy ecuadori bűnbanda vezetőjével - április 28-án lőtték le, miközben az ecuadori Quevedo egyik bevásárlóközpontjában evett.

Egy Ecuadorból érkezett banánszállítmány közé rejtve rengeteg kokaint találtak. A bűnözés nagy problémát jelent az országban, megölték Ecuador legfiatalabb polgármesterér, a 27 éves Brigitte Garciát. Az év elején megölték az ecuadori ügyészt, aki a tévéstúdió elleni támadás ügyében nyomozott.  

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!