Eltűnt anya holttestét találták meg egy kerti szemétkupacban Walesben

Vágólapra másolva!
Egy háromgyermekes mozgássérült anyuka holttestét találták meg egy kerti szemétkupacban, miután a rendőrség átkutatott egy ingatlant, ahol a nő kerekesszékét látták.
Vágólapra másolva!

Lisa Minto, a dél-walesi rendőrség munkatársa elmondta, hogy a nyomozás során a rendőröket egy Clas-Y-Deri-i ingatlanhoz hívták ki, miután jelentették, hogy a 45 éves Kelly Louise Randall kerekesszékét látták odakint.

A hálószobában vérfoltokat találtak, valamint egy végtagot, egy kart a hátsó kertben lévő szemétkupacban.

Randall holttestét 11 nappal azután találták meg, hogy partnere 2022. május 5-én bejelentette eltűnését.

Alfred Millmant - aki az ingatlanban lakott - eredetileg gyilkosság gyanújával tartóztatták le az incidens idején, de nem emeltek vádat ellene - közölte a dél-walesi rendőrség.

A Wales Online szerint 2023 áprilisában elhunyt Millman azt mondta a rendőrségnek, hogy Randall időnként takarított neki. A férfi elmondta azt is, hogy egyik nap megtalálta a nő holttestét a hálószobában, és „pánikba esett”, így kirakta a szemétkupacra a testet. Hozzátette: „Isten tudja, mióta volt [a házban], mert alig vagyok a hálószobában”, továbbá azt is közölte hogy „semmi köze a nő halálához”. 

Millman pontosította a kihallgatáson, hogy körülbelül két-három héten keresztül nem nézett be a hálószobába, és nem tudja, miért ment be akkor Randall a házába, de azt mondta, hogy volt kulcsa.
 Minto felügyelő elmondta, hogy a vizsgálat során nem találtak  gyanús jeleket a nő halálát illetően. 

A meghallgatáson azt is elmondták, hogy 

Randall drogfüggő volt, és halálakor gyógyszereket szedett, korábban pedig már követett el öngyilkossági kisérletet és depresszióban is szenvedett.

Randall 25 éves élettársa által írt nyilatkozat szerint heroint és váliumot is használtak, és azon a napon, amikor utoljára látták, Randallt a Morriston kórházba szállították a mentősök, miután kiesett a kerekesszékéből. Egy vizsgálat során kiderült, hogy aznap a nő szintén öngyilkosságot kisérelt mg elkövetni, és a kerekesszékből az autók elé vetette magát.
Dr. John Williams igazságügyi orvosszakértő elmondta, hogy a boncolás során nem találtak koponyatörést vagy vérzést az agy körül, és nem volt nyoma stroke-nak, szívrohamnak vagy fejsérülésnek.
A toxikológiai jelentés az alkohol mellett kannabiszt, amfetamint, morfiumot, diazepámot és pregabalint - egy epilepszia- és szorongás elleni gyógyszert - is talált a nő szervezetében. Dr. Williams azt mondta, hogy „nem tudja kizárni annak lehetőségét”, hogy ezek az anyagok együttesen szerepet játszhattak Randall halálában - írja a North Wales Live.
 

Hozzátette, hogy „nincs olyan patológiai lelet, amely szerint Kelly halálát feltétlenül egy másik személy által okozott erőszakos sérülés okozta volna”, és a halál okát így bizonytalannak jelölte meg.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!