Vágólapra másolva!
Az angol Ligakupa harmadik fordulójában a Manchester United 7-0-ra kiütötte a harmadosztályú Barnsley csapatát. A vesztes focicsapat edzője, Darrell Clarke nagyon csalódott volt a meccs után és kemény szavakat intézett a játékosaihoz.

A Manchester United kedd este az Old Traffordon nem sok esélyt adott harmadosztályú ellenfelének az angol Ligakupa harmadik fordulójában. Erik ten Hag együttese 7-0-s kiütéssel lépett tovább a következő körbe, a meccsen Alejandro Garnacho, Marcus Rashford és Christian Eriksen is két-két gólt szerzett, rajtuk kívül még Antony volt eredményes büntetőből.

776202222
Kiütötte ellenfelét a Manchester United
Fotó: AFP or licensors

A talákozó után a vendégek edzője, Darrell Clarke borzasztóan csalódottan nyilatkozott. "A Manchester United egy nagyszerű csapat, világklasszis játékosokkal, de én rendkívül csalódott vagyok a mutatott játékunk miatt. 

Brutálisan őszintének kell most lennem, mert borzalmasan teljesítettünk. 

Maël de Gevigney volt az egyetlen játékosunk, aki felnőtt a feladathoz" - mondta a vesztes fél edzője, majd kemény szavakat intézett a játékosaihoz.

"A futballistáimnak meg kell érteniük, mi kell ahhoz, hogy topszintet érjenek el a Barnsleynál. 

Ha még egyszer meghallom valamelyik focistámtól meccsnézés közben, hogy a Premier League-játékosok gyengék, akkor fel fogom pofozni, 

mert mérföldekre voltunk hozzájuk képest. A labdarúgóim nagyon messze voltak attól, ami ennél a klubnál elvárás, arról pedig ne is beszéljünk, mi kell ahhoz, hogy a Premier League-ben elérd a topszintet" - dühöngött a kiesés után Clarke.

 

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!