Meztelen diákokat kukkolt a rejtett kamerás öltözőkben a pedofil tanár

Vágólapra másolva!
Tizenhét és fél év börtönbüntetésre ítéltek egy volt kaliforniai középiskolai tanárt, aki titokban gyerekeket rögzített az iskolai fürdőszobákba felszerelt rejtett kamerákkal.
Vágólapra másolva!

A Bors szemléje szerint a 38 éves Sit Kong Si a kaliforniai Beckman High School egykori tanára. Március 29-én bűnösnek vallotta magát a gyermekek szexuális zaklatását tartalmazó anyagok birtoklásában. A férfi elismerte, hogy „tudatosan birtokolt olyan képeket és videókat, amelyeken 12 év alatti kiskorúak szexuális magatartást folytattak” – áll a közleményben a People szerint.

Kamerákat rejtett el az öltözőben

Az ügyészek azt mondták, hogy Sit 2020 februárjában tett rejtett kamerákat a Beckman High School öltözőibe. Az összes videót végignézte, és a kedvenceit lementette. Amikor osztálykirándulásra mentek, a szállodai fürdőszobákba is rejtett kamerákat tett.

2020 és 2023 között a Sit több száz képet nézett meg, és töltött le gyerekekről és felnőttekről, akik vetkőztek a fürdőszobákban. 2023 februárjában, miután felfedezték a rejtett kamerákat, a hatóságok több eszközt és meghajtót foglaltak le a tanártól. Az eszközök átvizsgálása során több tucat képet és videót tártak fel gyermekek szexuális zaklatását ábrázoló anyagokról.

A sokkoló részleteket ITT lehet végigolvasni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!