Munka közben szexelt egyik kollégájával egy rendőr

Vágólapra másolva!
Szolgálat közben a rendőrautóban szexelt egy rendőr az egyik kollégájával. A tettük nem maradhatott büntetlenül, a nőt kitiltották a rendőrségről, a férfit pedig soha többet nem dolgozhat rendőrként.
Vágólapra másolva!

2019. szeptember 18-án Chris Heffernan, a lancashire-i rendőrség 117-es számú rendőre éppen szolgálatban volt mikor találkozott egyik kollégájával. A férfi a járőrkocsival ment a nőért, majd néhány órával később összemelegedett az egykori munkatárásával, 

majd a rendőrautóban szexelt vele. 

A rendőrség nyomozást indított Chris Hefferman ellen szabálysértés miatt. A férfi szeptember 2-án tartott tárgyalásán megállapították, hogy viselkedése súlyos kötelezettségszegésnek minősül. 

A rendőrségi testület hozzátette a kötelezettségszegés mellett, Chris megsértette a szakmai magatartás normáit, az őszinteséget és fedhetetlenséget, valamint a kötelességeket, valamint a rendőri felelősséget. 

Hefferman felmondott miközben zajlottak ellene a vizsgálatok, így nem tudták kirúgni a rendőrségről, viszont a Rendészeti Főiskola tiltólistájára felkerült - írja a Mirror.

image

Ahogy azt az Origo is megírta, a Los Angeles-i Rendőrség megvált két rendőrétől, mert a nemrég nyilvánosságra hozott bírósági dokumentumok szerint a Pokemon GO elterelte a figyelmüket egy folyamatban lévő rablásról, és ahelyett, hogy rendőri kötelességüknek tettek volna eleget, folytatták a pokémonok utáni játékbeli hajszát. 

A bírósági dokumentumok szerint az incidens 2017 áprilisának egy "forgalmas" szombatján történt, amikor egy Macy's áruházban folyamatban lévő rablásról érkezett hívás. Ahelyett, hogy a hívásra reagáltak volna, Lozano és Mitchell – akik alig néhány méterre voltak az áruháztól – egy sikátorba húzódtak, hogy ott zavartalanul kiélhessék játékos szenvedélyüket. A rendőrök eleinte azt állították, hogy nem hallották a riasztást, a parancsnokuk azonban megnézte a rögzített videó felvételeket, így rájött, hogy hazudnak. 

Azt a rendőrt is felmenettét a szolgálat alól, akit lefilmeztek, amint szándékosan elgázolt egy tehenet a rendőrautóval.A surrey-i rendőrséghez lakossági bejelentés érkezett, miszerint egy tehén az emberekre támadt. A rendőrök azután avatkoztak be, hogy a tehén befogására tett kísérletek sikertelenek voltak, és aggódtak a lakosság biztonsága miatt. 

James Cleverly belügyminiszter teljes körű vizsgálatot rendelt el az ügyben miután a pénteken történt incidensről készült videó elterjedt az interneten és az állat gazdája felháborodott. A videón látható, ahogy a tehén elesik és métereket csúszik az úton, miután elütötte a rendőrautó

Miután kergették, de nem sikerült befogni, az egyik rendőr autójával elgázolta az állatot. A rendőrség azt mondta, hogy a rendőrök több órán keresztül számos lehetőséget kipróbáltak a tehén biztonságos befogására, mielőtt úgy döntöttek, hogy elgázolják az állatot. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!