Rejtélyes haláleset: holtan találta szüleit és a kutyájukat egy nő Walesben

Vágólapra másolva!
Holtan találta a szüleit és azok cocker spánieljét egy nő az áldozatok cardiffi otthonában a hétvégén. A dél-walesi rendőrség nyomoz, kordonok veszik körül a házat.
Vágólapra másolva!

A jelentések szerint Steve Jefferies és felesége, Christine, akiket az egyik szomszédjuk "csodálatos embereknek" nevezett, súlyos sérüléseket szenvedtek. A lányuk szombaton rohant a házba, miután felhívta a szomszédokat, akik szintén aggódtak a házaspárért - írja a Mirror.

Október 5-én délután hívták a cardiffi rendőrséget egy, a Trowbridge városrészben található házhoz. Vizsgálják a házaspár hirtelen halálát, a kordonok a helyszínen maradnak. 

A pár egyik szomszédja, aki nem kívánta magát megnevezni, azt mondta, hogy „csodálatos emberek” voltak, valamint „jó szomszédok és igazán jó barátok”. 

A férfi korábban játékvezető volt, állítólag mindig felszedte a szemetet az utcán. 

Tudtuk, hogy valami nincs rendben, mert mindannyian vigyázunk egymásra ebben a kis háztömbben.

 "Észrevettük, hogy valami furcsa, hogy nem húzták el a függönyöket" - tették hozzá. A 70-es éveiben járó párnak két gyereke volt, egy férfi és egy nő. Egy másik helyi lakos úgy jellemezte Jefferiest és feleségét, hogy egy kedves, csendes pár voltak, akik mindig intettek, amikor elhajtottak mellette a furgonjukkal.

Amint arról a minap beszámoltunk, rosszul lett és meghalt a Magas-Tátrában egy turista. Az Oszterva alatt halt meg az 51 éves szlovák férfi. Arról is írtunk, hogy szeptember 6-án rejtélyes körülmények között eltűnt egy 29 éves férfi Dusnokon. Bódog Dániel rosszul lett a buszon, ezért előbb leszállt, mint ahogy tervezte. A szülei azonnal a segítségére siettek, tartották fiukkal a kapcsolatot, azonban Dusnoknál elveszítették a kapcsolatot. Az eltűnt férfit rengetegen próbálták megtalálni, sikertelenül.

Szeptember 17-én azonban sikerült Dániel nyomára bukkanni, de sajnos már csak a holttestét találták meg.

Egy civil kereső elmondása szerint az eltűnt fiú felmászhatott egy villanyoszlopra és ez okozhatta a halálát.

Egy OnlyFans modellt holtan találtak egy floridai kikötőben, miután egy rapper jachtján bulizott. A partit rendező rapper nevét nem hozták nyilvánosságra. 43 éves korábban meghalt az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Cagliari egykori középpályása, Andrea Capone.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!