A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az éjszaka hangulata nappal is folytatódik. Álmodozással kívánjuk tölteni a napot, szabadon engedve fantáziánkat. Pszichikailag fogékonnyá válunk, ami felkelti érdeklődésünket életünk ezen oldala iránt. Legjobb, ha egyedül maradunk, és kapcsolatba lépünk belső világunkkal. Figyeljünk sejtelmeinkre, átsuhanó gondolatainkra, érzéseinkre. Ezek a mai napon csöppet sem lényegtelenek.

A Hold már a Mérleg csillagjegyben járja útját. Egészségügyi vonatkozásaiban a vese, a húgyutak területét érinti. A kínai filozófia szerint a vesékben tárolódik a velünk született energia, mely egész életünkön át elkísér. Könnyebben felvehetjük a kapcsolatot szellemi vezetőinkkel, segítőinkkel is. A Mérleg energia semleges, így van egy kis bizonytalanság a levegőben. A mai nap színe a narancssárga, így ha harmóniában szeretnénk lenni a nappal, viseljünk ilyen ruhát.

Barátság-horoszkóp sms-ben
Szeretnéd tudni, kivel tudsz leghamarabb egy hullámhosszra kerülni? Lehet, hogy mást vársz a barátodtól, mint amit adni képes? Küldj egy sms-t és mi segítünk!

Délután a Hold egyszerre áll szextilben a Plútóval és a Jupiterrel. Egyrészt érdeklődést tanúsítunk mások iránt, és ez érződik is rajtunk. Örömünkre szolgál, ha ezt a napot régi barátaink körében tölthetjük, de szívesen látunk újabbakat is. Meleg és őszinte együttérzés árad belőlünk, és ez viszonzásra is talál a többiek részéről. A nők közelsége és a csoportos elfoglaltságok jótékony hatást gyakorolnak ránk.

Minden kapcsolatunkban a háttérben meghúzódó érzések után kutatunk, és ezek most valószínűleg felszínre is kerülnek. Most megérthetjük a tudatalatti hajtóerők mibenlétét, ha akarjuk. Ez általában jó dolog, hiszen a rejtett vagy elfojtott érzelmek végül bomlasztóan hathatnak személyiségünkre, és akkor már csak hosszabb terápiás kezelés segíthet. Az élet és a társkapcsolatok igazi értelme foglalkoztatja most gondolatainkat, akár ilyen jellegű könyvek olvasása, akár pszichológia vagy asztrológia tanulása formájában.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!