Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ha lehet, előző este ne vacsorázzunk túl sokat, mert ez is rátehet egy lapáttal a konstelláció kedvezőtlen hatására. Ha nagyon megvisel minket az éjszaka, akkor jobb, ha jó korán felkelünk, és ráérősen készülődni kezdünk. Egy kellemes fürdő és reggeli sokat javíthat hangulatunkon, és mire elindulunk, már egészen jó érzelmi állapotban lehetünk általa.

Kora délutánra már egészen jó lehet érzelmi és mentális állapotunk, hiszen a Hold szextilben áll a Vénusz bolygóval. Így ebben az időszakban már sokkal nyugodtabbak leszünk, lelki békénk helyreáll. Kedélyállapotunk nagyon jó lesz, ezzel párhuzamosan meredeken megemelkedik erotikus vonzerőnk. Azt sugározzuk magunkból, hogy nagyon nőiesek vagyunk, és készen állunk a szerelemre, aminek a férfiak nagyon örülhetnek. Ma induló kapcsolataink magukban hordozzák a mély, igaz szerelmet, odaadást. Igazán különleges kapcsolat alakulhat ki két ember között a mai napon. Kapcsolatainkban barátságos légkör uralkodik, gyöngéd, simulékony megnyilvánulásokat tapasztalhatunk partnerünk részéről. Szeretetteljes, biztonságos légkörben lehet részünk, élvezzük, töltődjünk fel melegében.

Jó lenne tisztában lenni azzal, milyen éjszakára számíthatsz, de nem ismered még kívülről-belülről legújabb szerelmed érzékeny pontjait?
Rendelj szexhoroszkópot SMS-ben!
Szeretnéd minden reggel tudni, aznapra mit üzennek a csillagok? Rendeld meg napi horoszkópod SMS-ben!

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!