Vágólapra másolva!

Új szponzor segíti az egri pólócsapatot

A legutóbbi ob I-es férfivízilabda-bajnokságban negyedikként végzett hevesi együttes a jövőben Brendon-Fenstherm-ZF-Eger néven folytatja szereplését, miután együttműködési megállapodást írt alá az Egri Vízilabda Klub és a Fenstherm Nyílászáró és Kereskedelmi Kft.

A határozatlan időre kötött szerződésről hírt adva Halmos R. Péter, a pólósok ügyvezető elnöke hangoztatta, hogy a megállapodás révén a férficsapat nemzetközi szereplésének folyamatos biztosításához szükséges feltételek is megteremtődtek.

"Egerben újabb mérföldkövéhez érkezett a Bitskey Aladár Sportuszoda felépítésével, a ZF Hungária Kft.-nek a vízilabdasport támogatójaként történő megjelenésével kezdődő, a Brendon Kft. szerepvállalásával és Gerendás György szakmai vezetőként történő szerződtetésével folytatódó, a közel 100 éves egri vízilabdasport hagyományaihoz méltó, a közvetlen magyar élmezőnybe tartozó, európai, illetve világszinten is jegyzett csapat kialakítását, hosszú távú biztonságos működését célzó folyamat. Az Eger város gazdasági életében meghatározó szerepet betöltő gazdasági társaság már az elmúlt bajnoki szezonban is jelentős mértékben támogatta az egri vízilabdát, s az eltelt időszak tapasztalatait értékelve a legmagasabb támogatói minőségben névhasználati szponzorként vállalt további szerepet a megyeszékhely legmeghatározóbb sportegyesületének működtetésében" - mondta az ügyvezető elnök szerdán.

Mindent egy helyen az Eb-ről