Félmeztelenül vonatoztak a pólósok

Spandau 04, vízilabda
GERMANY, Berlin : A player of the Wasserfreunde Spandau 04 water polo club poses at the metro station Schoeneberg in Berlin, on March 23, 2015. The players want to promote their Champions League water polo match against Galatasaray Istanbul on March 25, 2015 in the public means of transport. AFP PHOTO / TOBIAS SCHWARZ
Vágólapra másolva!
Szokatlan promóciót választott a Spandau 04 vízilabdacsapata a szerdai, Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt, a német játékosok meccsfelszerelésben szálltak gyorsvasútra a fiatal lányok nagy örömére.

A német csapat játékosai pólós felszerelésben - fürdőnadrágban, úszósapkában, papucsban, néhányan fürdőköpenyben - felszálltak a helyi gyorsvasútra, az S-Bahnra, hogy így hívják fel a figyelmet a szerdai BL-mérkőzésre.

A csapat hosszú ideje szurkolóhiánnyal küzd, és a csapatkapitány Marko Stamm fejéből pattant ki a gerillamarketing ötlete. "Szeretnénk a sportágat kicsit közelebb hozni az emberekhez. Lehet, hogy a mostani utazásunk annyira tetszeni fog néhányuknak, hogy szeretnének majd csatlakozni hozzánk" - nyilatkozta.

Feltűnést keltettek a vízipólósok Forrás: AFP/Tobias Schwarz

A félmeztelen sportolók látványa főleg a fiatalabb lányokat izgatta fel, sokan szelfiztek is velük. "Ha lányok közül kerülnének ki az új rajongóink, az lenne a legjobb" - tette hozzá Stamm.

A Spandau csapata a Schöneberg állomáson Forrás: AFP/Tobias Schwarz

A szerdai mérkőzést egyébként komoly biztonsági intézkedések előzik meg, múlt csütörtökön ugyanis egy berlini Euroliga-kosármeccsen a Galatasaray drukkerei óriási botrányt csináltak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!