A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Műtéteket kellett törölni az informatikai káosz miatt Németországban

műtét
Képünk illusztráció!
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP
Vágólapra másolva!
Világszerte informatikai hiba akadályozza repülőterek, vasutak, bankok és más rendszerek működését. Számos németországi kórházban lemondták a nem sürgősségi műtéteket is.
Vágólapra másolva!

A Microsoft-felhasználók világszerte jelezték a problémát. A technológiai óriásvállalat pénteken közölte, hogy fokozatosan javítja a Microsoft 365 alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáférést érintő problémát. A kiesés oka, pontos jellege és mértéke nem egyértelmű. 

A vállalat X-posztjaiban pénteken korábban arról számolt be, hogy a helyzet javul, de közben egyre súlyosbodó kiesésekről, problémákról érkeztek jelentések világszerte.

Két lübecki és kieli kórház kénytelen volt lemondani a mára tervezett műtéteket is. A betegellátás és a sürgősségi ellátás a szokásos módon folytatódik - írja a Daily Mail.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy tömeges Microsoft-kiesés okozott káoszt világszerte. Járatokat állítottak le, tévécsatornák, repülőterek és bankok függesztették fel működésüket.

A Sky News brit hírcsatorna nézőinek adás helyett csak egy üzenetet sugárzott reggel, amelyben az állt, hogy elnézést kérnek a nézőktől a szolgáltatás „megszakítása” miatt. A hiba miatt az American Airlines is leállította járatait

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!