A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A pólósok nem követik Csányiék módszerét

Kovács Gábor Szolnok, 2015. május 18.
A szolnoki csapat a vízilabda országos bajnokság (ob) I döntőjének harmadik mérkőzésén játszott Szolnoki Dózsa-Közgép - A-Híd OSC Újbuda mérkőzésen, a tiszaligeti Vízilabda Arénában, Szolnokon 2015. május 18-án.
MTI F
Szolnok, 2015. május 18. A szolnoki csapat a vízilabda országos bajnokság (ob) I döntőjének harmadik mérkőzésén játszott Szolnoki Dózsa-Közgép - A-Híd OSC Újbuda mérkőzésen, a tiszaligeti Vízilabda Arénában, Szolnokon 2015. május 18-án. MTI Fotó: Mészáros János
Vágólapra másolva!
A jelenlegi 14-ről 16-ra nőhet a csapatok száma a magyar férfi vízilabda ob I-ben, ha a liga javaslatát elfogadja a sportági szövetség elnöksége.

A szövetség honlapjának híre szerint a liga hétfői ülésén állt elő indítványával, amelyről várhatóan a jövő héten dönt a szövetség vezető testülete.

Ha az elnökség igent mond a létszámbővítésre, akkor nem lesz kieső a 2014/15-ös szezonban, vagyis az utolsó Pécs és az osztályozós helyen végzett KSI is bennmarad az élvonalban, a másodosztályból pedig a már felkerült Miskolc mellett a mögötte második helyen zárt Tatabánya is feljut az ob I-be.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!