Vágólapra másolva!
Kissé különös, ahogy a váci sportvezetők Háfra Noémi érkezését kezelik - legalábbis ami a nyilvánosságot illeti. Háfra szerdán ott ült a kispadon és onnan nézte végig, hogy új csapata legyőzi a Mosonmagyaróvárt. Ám az több mint beszédes, ami ezt az igazolást és a sportolónő érkezését övezi.

A Magyar Nemzet helyszíni tudósítója sem járt tehát sikerrel: neki sem nyilatkozott sem Háfra, sem pedig egyetlen váci sportvezető. Pedig lettek volna kérdései a lap munkatársának.

Így aztán be kellett érni azzal, amit a lelátón ülő szurkolók mondtak. Íme az egyik vélemény: 

Mivel több fiatal játékosunk van, ezért jól jöhet egy olyan játékos érkezése, mint Háfra Noémi. Komoly játékerőt képviselő csapatoknál fordult meg, sok mindent tapasztalt, ez a rutin sokat érhet" 

– nyilatkozta a kétgyerekes apuka, akinek párja a váciak egyik gyógymasszőrje. A férfi szerint az ötödik helyet elcsíphetik majd a bajnokságban, legalábbis szeretnének ebben reménykedni.

A B-középben helyet foglaló drukkerek így vélekedtek: "Rettentően örülünk, hogy Háfra Noémi hozzánk igazolt, és mi nagyon bízunk benne. Ahogy a kispadon láttuk biztatni a többieket, mintha már ő is egyből a csapat része lenne "– mondta el egy hölgy. "Ha megnézzük az elmúlt évek váci csapatait, mindig az volt a gyakorlat, hogy a fiatal játékosoknak a rutinosabbak segítenek, és kerül összhangba a csapat. 

Mi azt reméljük, hogy Noémi játéka és jelenléte mindenkinek a hasznára válik majd. Ez egy kölcsönös win-win helyzet lesz"

 – tette hozzá az egyik baseballsapkás férfi.

Ennyit sikerült tehát megtudni Vácott szerda este. Csak abban lehet bízni, hogy a mostani nagy titkolózás egyszer véget ér, s választ kaphatunk azokra a kérdésekre, amelyek sok embert érdekelnek.

A Vác amúgy 31-26-ra nyert a Mosonmagyaróvár ellen.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!