Vágólapra másolva!
A Ferobox Event május 22-én, Kecskeméten rendezi következő élő televíziós profiboksz-gáláját, melynek egyik főmérkőzését a nehézsúlyú Bogdán "Golyó" Zsolt (9-0) vívja a Messzi István Sportcsarnokban.

"Rengeteg dinamikus erősítéssel, futással, iskolázással és kesztyűzésekkel készülök a meccsre. Úgy érzem, nagyon jó formában várom, hogy a műsorközlő kimondja a nevemet, és szorítóba hívjon Kecskeméten" - nyilatkozta a budapesti bunyós, aki a franciák korábbi cirkálósúlyú EBU Európa-bajnokával, Jean Marc Monrose-zal (27-8) csap össze.

Forrás: Félix Promotion

"Megnéztem Monrose pár mérkőzését, rengeteget üt és hajolgat, tehát nagy és verekedős bunyóra készülök, aminek a végén az én kezemet emelik a magasba. Rengeteg barátom és szurkolóm lesz a helyszínen és a tv előtt, akik drukkolnak nekem. Szeretném nekik emlékezetessé tenni ezt az estét egy szép győzelemmel" - mondta Golyó.

A bokszgálán Szellő Imre, Baranyi Richárd és Kelemen Balázs mérkőzései mellett a Nagy Imre "Lütyő" kontra Laki Róbert pehelysúlyú magyar bajnoki összecsapást is megrendezik.

Az élő közvetítés 22.20-tól kezdődik a Duna World tv-csatornán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!