A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fucsovics egyet javított, Babos továbbra is 112. a világranglistán

Babos Tímea, Fucsovics Márton
Babos Tímea és Fucsovics Márton is bízik a jó szereplésben vegyes párosban
Vágólapra másolva!
Fucsovics Márton egy helyet javítva a 64. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, a nőkén Babos Tímea továbbra is a 112. 

Második számú magyarként Balázs Attila - aki Fucsovicshoz hasonlóan pályára lép szeptember közepén Ukrajna ellen a budapesti Davis Kupa-osztályozón - változatlanul a karriercsúcsot jelentő 130. helyen áll.

Fucsovics a héten a US Open főtáblájának első fordulójában a 17. kiemelt georgiai Nikoloz Baszilasvilivel találkozik, míg Balázs kisebb lábsérülés miatt a jövő héten versenyez újra.
A világranglistát továbbra is a szerb Novak Djokovic vezeti, őt a spanyol Rafael Nadal, valamint a svájci Roger Federer követi.

Fucsovics Márton és Babos Tímea is főtáblás a hétfőn kezdődő US Openen Forrás: molcsapat.hu

A legjobb magyar női játékos a múlt héten a selejtezőből három győzelemmel feljutott a US Open főtáblájára, ahol az első fordulóban a 28. kiemelt spanyol Carla Suárez Navarro lesz az ellenfele.

Az élen továbbra is a japán Oszaka Naomi áll az ausztrál Ashleigh Barty és a cseh Karolina Pliskova előtt. A New York-i Grand Slam-torna után komoly változások jöhetnek a WTA-rangsorban, mivel Oszaka még címvédéssel is leszorulhat az élről. Két hét múlva Barty, Pliskova és a román Simona Halep is leválthatja őt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!