Újabb bokszlegenda jelentette be a visszatérését

Premiere Of Disney's "McFarland, USA" - Red Carpet GettyImageRank2 HORIZONTAL Professional Sport BOXING USA California Hollywood - California Movie Disney Film Premiere Premiere Film Industry Red Carpet Event El Capitan Theatre Oscar De La Hoya Arts Cultu
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 09: Former professional boxer Oscar de la Hoya attends the premiere of Disney's "McFarland, USA" at the El Capitan Theatre on February 9, 2015 in Hollywood, California. Jason Kempin/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Mike Tyson, Roy Jones Jr és a többi nagyágyú után a korábbi 11-szeres profi világbajnok, Oscar De La Hoya is bejelentette a visszatérését.

De La Hoya legutóbb 2008-ban bokszolt, most 47 évesen újra ringbe száll egy bemutatómeccsen.

„Igazi küzdelem lesz. Nagyon hiányzott a ring, imádok bokszolni. Ettől a sportágtól kaptam mindent, hiányzik" – monda az ESPN-nek a sportoló.

Oscar De La Hoya kész visszatérni Forrás: AFP/Jason Kempin

De La Hoya az 1992-es olimpián aranyérmet szerzett Az első 32 profi meccsét mind megnyerte, Felix Trinidad győzte le először.

A "Golden Boy" néven futó bokszoló legutóbb Manny Pacquiao ellen lépett ringbe, akkor a nyolcadik menet után bedobta a törülközőt. Akkor egy súlycsoporttal lejjebb ment, hogy Pacquiao ellen küzdhessen, de ezt hamar megbánta.

De La Hoya pár hónapja kezdett edzeni, az egyenese elmondása szerint gyorsabb, mint valaha.

Mindent egy helyen az Eb-ről