Élő:

Új főszponzora van az egyik legkülönlegesebb kerékpárcsapatnak

cycling Horizontal
Team NTT Pro Cycling riders pose on stage prior to the 4th stage of the 107th edition of the Tour de France cycling race, 157 km between Sisteron and Orcieres-Merlette, on September 1, 2020. (Photo by Stuart Franklin / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Sikerült új szponzort találnia az afrikai kontinens egyetlen kiemelt kategóriás, World Tour országúti kerékpárcsapatának, így a jövőben is a legjobbak között folytathatja szereplését.

A dél-afrikai bázisú istálló idén NTT Pro Cycling néven szerepelt, a jövő évtől viszont már Team Qhubeka ASSOS lesz a neve, mivel a vezetőségnek a svájci kerékpáros ruházatot gyártó ASSOS céggel sikerült támogatói megállapodást kötnie.

A csapat életében nem ez az egyetlen változás, ugyanis a múlt héten távozott Bjarne Riis csapatvezető, ráadásul sajtóhírek szerint a gárda keretében is komoly mozgás várható, mert Edvald Boasson Hagen, a klub elsőszámú versenyzője minden bizonnyal eligazol.

Náluk teker az egyik legrutinosabb hegyimenő, Domenico Pozzovivo, az idén olasz bajnoki címet és Eb-aranyat is szerző Giacomo Nizzolo, illetve az októberi Giro d'Italián szakaszt nyerő Ben O'Connor is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!