A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Cicipasz után kellett takarítani, aki mérgében földhöz vágta a palackját - videó

tennis Horizontal
Greece's Stefanos Tsitsipas reacts on a point against Russia's Daniil Medvedev during their men's singles semi-final match on day twelve of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on February 19, 2021. (Photo by William WEST / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
A negyedik kiemelt Danyiil Medvegyev lesz a címvédő és világelső Novak Djokovic ellenfele az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi döntőjében, miután pénteken három játszmában legyőzte az ötödikként rangsorolt Sztefanosz Cicipaszt.

Az első szettben Medvegyev koncentráltabban játszott riválisánál, aki többet hibázott, ennek következtében 2:2-nél az orosz játékos brékelt, majd 6:4-re behúzta a játszmát. A folytatásban az orosz játékos változatlanul jobban teniszezett, mint Cicipasz, akinek az adogatását kétszer is elvette, így a második szettet 6:2-re hozta.

Cicipasz a második szettben teniszpályán szokatlan módon földhöz is vágta a vizespalackját, amivel a labdaszedőknek adott munkát, de orosz ellenfele csak mosolygott:

A harmadik játszmában Medvegyev 3:2-es vezetésénél a közönség által lelkesen buzdított Cicipasz elvette az orosz játékos adogatását, majd hozta a sajátját, így 4:3-ra fordított. Medvegyev a következő játékban egyenlített, 5:5-nél pedig brékelt, azután hozta a saját adogatását, így 2 óra 11 perc alatt diadalmaskodott.

A 25 éves Medvegyev vasárnap, karrierje első melbourne-i fináléjában a pályafutása 18. GS-győzelmére hajtó Novak Djokoviccsal találkozik.

Medvegyev (orosz, 4.)-Cicipasz (görög, 5.) 6:4, 6:2, 7:5

csütörtökön játszották:
Djokovic (szerb, 1.)-Karacev (orosz) 6:3, 6:4, 6:2

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!