A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A pénteki nap sem telt eseménytelenül a sportvilágban. Továbbra is Gerard Piqué és Shakira nyilvánosság előtt zajló háborújától hangos a nemzetközi sajtó, Cristiano Ronaldo immáron szaúdi All Star válogatottként találkozott ismét a pályán Lionel Messivel, amiről egy képet is megosztott. Sajnos ismét nem telt el a nap gyászhír nélkül, meghalt egy spanyol kerékpárversenyző, aki egy baleset miatt 24 évig volt kómában. A magyar férfi kézilabda-válogatott egy végletekig kiélezett meccsen legyőzte Brazíliát a világbajnokságon középdöntőjének második fordulójában. Visszapillantó.

Nagy valószínűséggel Cristiano Ronaldo és Lionel Messivel utoljára találkozott egymással a pályán karrierjük során, miután a portugál klasszis vezette szaúdi All Star válogatott 5-4-re kikapott a francia bajnok Paris Saint-Germain csapatától egy gálameccsen. A mérkőzés után Ronaldót megválasztották a meccs emberének, majd az ötszörös aranylabdás a közösségi oldalain tett közzé pár képet, többek között egy olyat is, amin „régi barátjával", Messivel látható.

Lionel Messi és Cristiano Ronaldo utoljára találkozott egymással a pályán Forrás: AFP/Franck Fife

Továbbra is a novemberben váratlanul visszavonult sztárfocista, Gerard Piqué és Shakira szakításától hangos a nemzetközi sajtó. A spanyol sztár nem unatkozik, ugyanis kispályás bajnokságot indított, új szerelme van, és komoly babérokra törhet az üzleti világban is.

Egészen döbbenetes jelenettel kezdődött az idei rali-világbajnokság monte-carlói nyitóállomása, ugyanis a dél-franciaországi verseny időmérőjén közvetlenül a pálya mellett esett egymásnak egy pár.

A magyar válogatott kulcsfontosságú győzelmet aratott Brazília ellen Forrás: MTI/Kovács Tamás

A magyar kézilabda-válogatott végletekig kiélezett meccsen győzte le a brazilokat a világbajnokságon, így még mindig van esélye arra, hogy bejusson a legjobb nyolc közé és kivívja az olimpiai szereplés lehetőségét.

Sajnos ezúttal sem maradtunk gyászhír nélkül. Több mint húsz év éber kóma után 42 évesen meghalt Raul Garcia Alvarez spanyol kerékpárversenyző.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!