Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A Szerencsejáték Zrt. egyedülálló mintaüzletet nyitott a fővárosban, amely megújult arculattal és digitális megoldásokkal várja a vásárlóit a legújabb nemzetközi trendeknek megfelelően. A MOM Park Bevásárlóközpontban tartott sajtóeseményen a nemzeti lottótársaság elnök vezérigazgatója Mager Andrea és a vállalat kereskedelmi igazgatója Bánhegyi Zsófia kiemelte, hogy a jövőben még inkább fokozni akarják a fogadás élményét és a játék örömét. A rendezvényen a magyar labdarúgó-válogatott korábbi kiválósága Szalai Ádám is tiszteletét tette hétfő délelőtt.

Tagadhatatlan, hogy Magyarországon imádnak lottózni az emberek, a Szerencsejáték Zrt. értékesítési hálózatában évente átlagosan ötmillió játékos fordul meg.

Szerencsejáték Zrt., SzerencsejátékZrt., „jövő lottózójának” megnyitója, jövőlottózójánakmegnyitója, MOM Park, lottó, szerencsejáték, fogadás, lottószerencsejáték,
A korábbi válogatott focista, Szalai Ádám most a pályán kívül volt főszereplő 
Fotó: Fotó: Csudai Sándor -  Origo

A lottózok a személyes találkozások élménye mellett az információszerzést és a játékosi tradíciók tovább örökítését biztosítják számunkra.

A nemzeti lottótársaság kínálatában a lottózói játék és a fogadás élménye sikeresen veszi fel a versenyt az online világ térhódításával, de ez még nem jelenti azt, hogy a nemzeti lottótársaság ne lenne elkötelezett a lottózói ügyfélélmény továbbfejlesztésében.

A Szerencsejáték Zrt. így nagy előrelépésként tekint a Buda szívében található MOM Park Bevásárlóközpontban kialakított új mintalottózó megnyitására, amelyet hétfő délelőtt egy ünnepélyes sajtóesemény keretében mutattak be az érdeklődők számára.

Szerencsejáték Zrt., SzerencsejátékZrt., „jövő lottózójának” megnyitója, jövőlottózójánakmegnyitója, MOM Park, lottó, szerencsejáték, fogadás, lottószerencsejáték,
A jövő lottózóinak első zászlóshajóját nyitották meg Buda szívében
Fotó: Fotó: Csudai Sándor -  Origo

A zászlóshajó üzleti koncepció első eleme a kor igényeit teljes mértékben kielégíti: az önkiszolgáló sportfogadási megoldások mellett új generációs terminálok várják a fogadások szerelmeseit is, és természetesen a személyes kiszolgálás magas szintű élményeiről sem kell lemondaniuk a vásárlóknak.

– Több, mint 7400 értékesítési ponttal és mintegy 17 000 értékesítő kollégával a nemzeti lottótársaság mára az ország legnagyobb kiskereskedelmi hálózatát tudhatja magáénak. Mindez arra ösztönözi a vállalatot, hogy mindenkor a legkorszerűbb szolgáltatásokat biztosítsuk a a játékosoknak – mondta el Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök vezérigazgatója, aki hozzátette, hogy a lottózói hálózat a kiskereskedelmi piac szereplőihez képes nagyon jól teljesített. A vállalat kereskedelmi igazgatója, Bánhegyi Zsófia szerint fontos volt, hogy a lottózói hálózat versenyképességét egyszerre növeljék a digitális térnyeréssel, s ebből a szempontból fontos szerepet tölt be a most megnyíló zászlóshajó lottózó.

– A modern arculat mellett a digitális papírmentes megoldásaink is új szintre emelik majd a játékosélményt az ide betérők számára – hangsúlyozta Bánhegyi Zsófia, aki szerint a nemzet lottótársaság folyamatosan figyeli a játékosok és az értékesítők visszajelzéseit, és a tapasztalatokat beépíti az új fejlesztésekbe. Ennek megfelelően alakították ki a MOM Parkban megnyíló akadálymentes lottózót, ahol a vállalat egyedileg kialakított fogadási pulttal várja a fogyatékossággal élő játékosait is.

Szerencsejáték Zrt., SzerencsejátékZrt., „jövő lottózójának” megnyitója, jövőlottózójánakmegnyitója, MOM Park, lottó, szerencsejáték, fogadás, lottószerencsejáték,
A magyarok szeretnek játszani
Fotó: Fotó: Csudai Sándor -  Origo

A zászlóshajó lottózó megnyitóján ott volt a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csatára, Szalai Ádám is, aki jelenleg a magyar futballakadémiák munkáját összefogó és segítő Labdarúgó Módszertani Központ szakmai és képzési tanácsadójaként is dolgozik.

 A 2016-es Eb menetelés egyik hőse szerint nagyon fontos lesz a jövőben, hogy új tehetségeket kutassanak fel, és építsenek be a nemzeti csapatba. A zászlóshajó lottózót várhatóan a jövőben hasonló értékesítőhelyek is követik országszerte.  

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről