A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNMárton Anna
11:40VívásAnna Marton-Lucia Martin-Portugues
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A Szajna továbbra is rendkívül szennyezett, ezért a triatlonosok második edzését is törölték, mert a folyó egyáltalán nem alkalmas arra, hogy versenyeket rendezzenek benne.

A Szajna rossz vízminősége miatt elmaradt a triatlonosok vasárnapi edzése a párizsi olimpián. A magyar sportolóknak vasárnap reggel lett volna lehetőségük megismerkedni a versenyhelyszínnel, de nem engedték be őket a folyóba. A szervezők előzetes előrejelzése szerint - ha nem esik több eső - keddre rendeződhet a helyzet. Jelenleg azonban nem úgy tűnik, hogy a folyó alkalmas lesz a versenyek megrendezésére, mert a triatlonosok második edzését is törölték, amire a hétfői napon került volna sor.

Tekintettel az elkövetkező 36 óra időjárás-előrejelzésére, a szervezőbizottság és a Nemzetközi Triatlon Szövetség biztos abban, hogy a vízminőség a határértékek alá fog süllyedni a versenyek keddi kezdete előtt

- írta meg az MTI, mi áll a szervezők hétfői közleményében.

A szervezők most abban reménykednek, hogy több eső már nem esik, így kedden és szerdán már sor kerülhet arra, hogy az eddig elhalasztott eseményeket bepótolják.

A párizsi olimpián triatlonban három számban avatnak bajnokot: a tervek szerint kedden a férfiak egyéni futamát rendezik Bicsák Bencével és Lehmann Csongorral, másnap pedig a női versenyre kerül sor Kuttor-Bragmayer Zsanettel. A vegyes váltók augusztus 5-én csatáznak majd.

Kapcsolódó cikkek

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!