Vágólapra másolva!
Vicces, de egyben kellemetlen incidens főszereplője volt az angol dartsjátékos, James Wade, aki élő adásban szellentett egyet, majd utólag a cipőjére próbálta kenni a dolgot.

A 41 éves dartsos okozott már egy-két furcsaságot pályafutása során, elég csak arra gondolni, amikor beleüvöltött ellenfele arcába, vagy amikor a Gerwyn Price-szal vívott párharca után kézfogás közben beleharapott a walesi nyakába.

European Darts Championship in Dortmund
Kellemetlen incidens miatt kellett magyarázkodnia James Wade-nak
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP 

A Leicesterben zajló Players Championship negyeddöntőjében a világranglista 18. helyén álló angol játékos honfitársával, Callan Rydzzel találkozott, s 4-0-s hátrányról fordítva végül 6-5-re megnyerte a meccset. Azt követően viszont nem tudta türtőztetni magát és a kézfogás után hatalmasat szellentett az ellenfele orra alá. Egész pontosan Wade a megnyert mérkőzés végén az asztalán lévő kulacsához lépett, hogy frissítsen egyet, de előbb oldalra nézett, majd enyhén berogyasztott térdekkel erőteljesen kinyomta magából a feszítő bélgázokat.

Pechjére a cseppet sem visszafogott incidenst rögzítették a közvetítő kamerák is, ami után humorral próbált reagált a közösségi oldalán Wade, aki 2007-ben a valaha volt legfiatalabb dartsjátékosként nyert kiemelt PDC tornát.

"Miután bejutottam az elődöntőbe, úgy érzem, kommentálnom kell a helyzetet. 

Felkerült az internetre egy olyan felvétel, amelyen úgy tűnik, mintha majdnem besz*rtam volna, de valójában azt a hangot az új cipőm tépőzárja adta ki. 

Ezzel lezártnak tekintem az ügyet, és nem kívánok többet beszélni róla" – írta Wade az X-en.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!