A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Már az egész világ szeme a megnyitó ünnepséggel pénteken kezdődő 2024-es párizsi olimpián van. Ezt kihasználva négy német sportoló úgy döntött, hogy még jobban a reflektorfénybe kerül az ötkarikás játékok előtt, és teljesen meztelenre vetkőzve mutatták meg a legfontosabb "eszközüket", a saját testüket.

A világbajnok tornász, Lukas Dauser, a sportlövő Josefin Eder, az úszó Marek Ulrich és a kézilabdázó, Xenia Smits meztelenül állt a kamerák elé. 

Josefin Eder
Josefin Eder is megmutatta magát
Fotó: Josefin Eder/Instagram

Meztelenül mutogatták magukat a német sztársportolók

A Bild beszámolója szerint még soha nem láthattuk még a sportolókat, így nem csoda, ha nem feltűnést keltettek a fotókkal.

Dauser - a 2021-es olimpia ezüstérmese - az egyike annak a 471 német sportolónak, akik a pénteken kezdődő párizsi nyári játékokon indulnak. A tornász is azon német sportolók között volt, akik ledobták magukról a ruháikat a kamerák előtt. 

Dauser elmondta, „sokat kell elviselniük a sportolóknak”, így fontosnak tartotta, hogy megmutassa magát. A tornász öt héttel a párizsi megmérettetés előtt bicepszsérülést szenvedett, sokat küzdött azért, hogy rendben legyen.

Xenia Smits 119 válogatott mérkőzésével a legtapasztaltabb kézilabdázó a német olimpiai keretben. Smits a lap szerint egy igazi gép. Az, hogy ilyen elképesztő formában van, azt a párjának is köszönheti, aki fitneszedzőként dolgozik. "Szerintem az erőnléti edzés is rendkívül fontos."

A sportlövő Josefin Eder helyzete régebben teljesen más volt, az ő sportágukban nem elsősorban az erőnléten volt a hangsúly. Legalábbis eddig. 

„Egy kidolgozott test segít a jobb teljesítményben a lőtéren is” – mondja a civilben frankfurti rendőrnő.

További meztelen képek ide kattintva nézetőek meg. 

A hátúszó Marek Ulrichnak 100 méterén elsősorban gyorsaságra, erőre és kitartásra van szüksége. „A combunk kékül a leggyorsabban – valószínűleg a víz felé irányuló felfelé ütéstől. Ezért sántítunk, amikor kiszállunk a vízből” - mondta.

Mindegy, hogy tornáról, kézilabdáról, úszásról vagy sportlövészetről van szó, péntektől minden sportrajongó csak az olimpiát figyeli majd. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!