A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Francis Ngannou utoljára 2022 januárjában lépett ketrecbe, akkor még az UFC nehézsúlyú bajnokaként, majd a szerződése lejárta után távozott Dana White szervezetétől. Azóta már a PFL csapatát erősíti, túl van két profi bokszmeccsen, és most talán újra a ketrec felé veszi az irányt.

Zajlik az élet a lassan 38 éves bunyós körül, a PFL szervezeténél fontos feladatokat kapott a Predátor, aki 2025-től az afrikai divízió fejlesztéséért, az ottani tehetségek megtalálásért lesz felelős. Azonban az aktív harctól sem szakad el Ngannou, aki remélhetőleg hamarosan visszatér.

Októberben újra láthatjuk a ketrecben?

A legfrissebb hírek szerint a PFL október 19-ei gáláján már mérkőzést kaphat, ha így lesz, egészen biztosan fő meccset vív majd, és ha minden összejön, akkor 

az ellenfele továbbra is a PFL nehézsúlyú világbajnoka lesz, Renan Ferreira, aki legutóbb februárban a korábbi, Borics Ádámot és ifjabb Növényi Norbertet is foglalkoztató Bellator bajnokot, Ryan Badert verte tönkre alig fél perc alatt és lett "szuper bajnok" a promóciónál.

Ehhez annyi háttértörténet még hozzátartozik, hogy a PFL tavaly megvásárolta a Bellatort. 

Renan Ferreira, Maurice Greene, Larissa Pacheco and Olena Kolesnyk Visit the Empire State Building for Professional Fighting League Face-Off
Ferreira komoly ellenfele lehet a Predátornak Fotó: Getty Images via AFP / Getty Images via AFP/2023 Getty Images

A brazil MMA-harcos félelmetes a ketrecben, imponáló méretekkel, elég, ha csak azt mondjuk, hogy tíz centivel magasabb a Predátornál, aki maga is 193 cm. Mindenesetre remélhetőleg ez a bunyó már nem tolódik tovább és láthatjuk majd a gigászok csatáját.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!