A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Milák Kristóf címvédőként ezüstérmet nyert 200 méteres pillangóúszásban a párizsi olimpia szerdai napján. A második helyezés semmiképpen sem kudarc, de nem is egyértelmű siker. Podcastműsorunkban arra jutottunk, hogy az elmúlt bő egy év történései alapján bravúr, de 2022-höz képest lehet hiányérzetünk.

Nem szabad elefelejteni, hogy Milák szombaton a 100 pillangó fináléjában is esélyeseként áll rajthoz, így gyorsan lehet "javítani", már ha egy ezüstérem után van mit.

IMG_7017
Milák Kristóf ezüstérmes lett 200 pillangón
Fotó: Csudai Sándor - Origo

Érdekesség, hogy Milák Kristóf gesztusai arról árulkodtak, maga sem tudja eldönteni, örüljön-e a 200 méteres pillangóúszás döntőjében szerzett ezüstéremnek vagy sem.

A Magyar Nemzet beszámolója szerint a korábbi világbajnok, olimpiai bronzérmes úszó, Hargitay András nem is csalódott, inkább szomorú volt a verseny után, mert ő töretlenül bízott Milák sikerében. 

Podcastműsorunban elmondta, a negyedik hossz nem sikerült a magyar címvédőnek, Leon Marchand valószínűleg úgy építette fel a taktikáját, hogy a harmadik forduló után meglepje a világcsúcstartót.

Íme, a teljes beszélgetés:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!