Marco Rossi: Érzem, hogy szeretnek engem, szeretnek bennünket

MLSZ osztrák edzőtábor sajttáj, Marco Rossi
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott közel volt a futballcsodához, hiszen kétszer is vezetett Németország ellen, végül 2-2-es döntetlent játszott a világ egyik legjobb futballcsapatával és nem tudott továbbjutni a halálcsoportból. Marco Rossi csalódott volt a kiesés miatt, de rendkívül büszke a csapatára az egész Európa-bajnokságon mutatott teljesítménye miatt.
Vágólapra másolva!

"Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de csalódottak vagyunk amiatt, hogy csak 2-2-es döntetlent játszottunk Németország ellen" - kezdte a meccs utáni értékelését Marco Rossi.

"Az, hogy csalódottak vagyunk egy németek elleni döntetlen miatt, magáért beszél, hiszen azt jelenti, hogy felvettük a versenyt a világ egyik legjobb csapatával. Viszont tényleg csalódott vagyok, hiszen tovább szerettünk volna jutni, nagyon megérdemelték volna a srácok" - folytatta a szövetségi kapitány.

dicsérte csapatát az 56 éves edző.

Marco Rossi nagyon büszke a magyar csapatra Fotó: Csudai Sándor - Origo

Rossi azt is elmondta, hogy szeret támadófocit játszatni csapatával, azonban a portugálok, a franciák és a németek ellen muszáj volt a védekezésre koncentrálnia, hiszen a világ legerősebb együttesei voltak a magyarok ellenfelei az F csoportban.

zárta mondandóját a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!