A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kiderült, min múlt Szoboszlai Dominik Eb-szereplése

fbl Horizontal
Hungary's midfielder Dominik Szoboszlai celebrates after scoring the team's second goal during the UEFA European Qualifiers play-off final football match between Hungary and Iceland at the Puskas Arena in Budapest on November 12, 2020. - Hungary won the match 2-1 and qualify for the Euro 2020. (Photo by Attila KISBENEDEK / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy osztrák újságíró szerint hat nap kezelésen múlt, hogy Szoboszlai Dominik is ott lehessen az Eb-n. A játékos apja úgy véli, fiának lesz még lehetősége a bizonyításra, a válogatott pedig nélküle is továbbmegy a csoportból.
Vágólapra másolva!

„Szoboszlai túl későn lett fájdalommentes" – ezzel a címmel írt blogjában a magyar foci reménységéről egy neves osztrák sportújságíró. Peter Linden írásából kiderül: különösen azért fájhat Szoboszlai Dominik szíve, mert két héttel késte le a keretszűkítést: hétfőn már fájdalommentes volt. Ez volt a hatodik napja újra a nemzetközi hírű osztrák specialistánál, Franz Leberbauernél – írja a Bors.

Télen is nála kezdte Salzburgban a szeméremcsont-gyulladása miatti rehabilitációját, jól is haladt, de új német klubja, az RB Leipzig pár hét múltán visszarendelte – akkori hírek szerint

a lipcseiek túl drágának találták a különleges gyógymódot. Valószínűleg az került a magyarok ifjú vezérének első Európa-bajnokságába, hogy Oliver Mintzlaff klubvezér megtiltotta az eredetileg májusig tervezett kezelést Leberbauernél. Őrület – zárta Linden.

Hat nap kezelésen múlt, hogy Szoboszlai Dominik is ott lehessen az Eb-n Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A középpályás édesapja, Zsolt a Borsnak elárulta, fia éppen a kezelések miatt nem látja élőben társai Eb-meccseit.

„Dominiknak lesz még éppen elég alkalma a bizonyításra – mondta Szoboszlai apja,

aki szerint csoportriválisaink közül kerül ki az Eb-aranyérmes, de arra nem tippelt, melyik csapat lesz az. – Emlékszem,

Megijedni nem kell, a sportban bármi megeshet. Ellenfeleink közül az egyiket megverjük, és újra játszhatunk az Eb-nyolcaddöntőben."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!