Marco Rossi: Egész életemben emlékezni fogok erre az Eb-re

Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, edzés, magyar válogatott, München, Németország, 2021.06.22.
22 June 2021, Bavaria, Munich: Football: European Championship, Group F, before the match Germany - Hungary, final training Hungary in the EM Arena Munich. Hungary's coach Marco Rossi stands on the pitch during training before the match against Germany. Photo: Federico Gambarini/dpa (Photo by FEDERICO GAMBARINI / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott nagyon közel volt ahhoz, hogy továbbjusson az Európa-bajnokság halálcsoportjából. Végül a Portugália elleni vereséggel (0-3), illetve a franciák (1-1) és a németek (2-2) elleni döntetlennel búcsúzott a kontinensviadaltól. A nemzeti tizenegy szövetségi kapitánya, Marco Rossi nagyon büszke a csapatra.
Vágólapra másolva!

Az olasz szakember a közösségi oldalán foglalta össze az elmúlt pár hét eseményeit, megköszönve mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy valóra váljon az álom.

Marco Rossi: Egész életemben emlékezni fogok erre az Eb-re Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Federico Gambarini

„Sziasztok kedves barátaim! Itt vagyunk. Az Euro2020 számunkra véget ért. Szomorú vagyok, mert három meccsen át küzdöttünk, de

a sors más utat szánt nekünk. Másrészről viszont nem is lehetnék boldogabb az utazásunkat tekintve. Félelem nélkül játszottunk három klasszis csapat ellen.

A fiaink mindent megtettek. Nagyon sokat edzettünk, és fantasztikus légkörben készültünk a meccsekre. Az edzőtábor lenyűgöző volt, és szeretnék köszönetet mondani nektek. Játékosoknak, szurkolóknak, szakmai stábnak, mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy ez az álom valóra váljon. Nem jutottunk tovább a csoportból, de

– írta a Facebook-oldalán Marco Rossi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!