Marco Rossi: Ma az Úr talán lenézett ránk fentről

Magyarország - Franciaország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, csoportkör, F csoport, Puskás Aréna, Budapest, 2021.06.19.
Marco Rossi
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott a világbajnok franciák ellen a Puskás Arénában elért 1-1-es döntetlenje után Marco Rossi, a mieink szövetségi kapitánya játékosai helytállást dicsérte elsősorban.
Vágólapra másolva!

„Miért sikerült pontot szereznünki? Mert a fiúk nagyon jól, bátran, nagy szívvel, a taktikát betartva játszottak. Nagyon büszke vagyok rájuk! Sok edző azt hiszi magáról, hogy ő a legfontosabb szereplő, mert ő találja ki a taktikát,

Persze voltak nehéz pillanatok a mérkőzés során, de olyan játékosaink vannak, akik az ilyen helyzeteket tudják kezelni, és akik nagyon sokat dolgoznak azért, hogy az ilyen pillanatokban helytálljanak."

Marco Rossi kicsit visszapörgette az időt, de csak azért, hogy a mába jusson:

„Amikor először Telkibe mentem, 2018 szeptemberében, és temetői hangulatot találtam az edzőtáborban, azt mondtam a fiúknak, hogy

Egy ilyen meccs után, amikor a magyar válogatott vezetést szerez a világbajnok ellen, majd egy ponttal a zsebében jön le a pályára, szinte kötelező a kérdés, hogy a meccs előtt is aláírta volna-e ezt a forgatókönyvet a kapitány.

„Ha a meccs előtt tudtam volna, hogy mi az eredmény, igazából még akkor is aggódhattam volna, hiszen a világbajnok volt az ellenfelünk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!