A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kamuszurkolókkal próbálnak vb-hangulatot kelteni Katarban - videó

World Fans Began To Arrive At The Qatar World Cup NurPhoto fans sports atractions human interest doha qatar soccer tourist atractions world fans Doha Corniche world fifa world cup qatar 2022 qatar world cup FIFA World Cup Qatar top fan sites football matc
Brazilian fans attend Doha Corniche, one of the world's top fan sites. Fans from all over the world begin to arrive in Qatar to enjoy the football matches and the different attractions that are offered during the FIFA World Cup Qatar 2022. on November 14, 2022 in Doha, Qatar. (Photo by Sidhik Keerantakath / Eyepix Group/NurPhoto) (Photo by Eyepix / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Egyre több videó kerül elő arról, hogy a vasárnapi világbajnoki rajt előtt mezekbe öltözött szurkolók masíroznak Katar fővárosában, Dohában. Nos, az igazi világbajnoki hangulatra még várni kell, mert ezek bizony nem igazi szurkolók.
Vágólapra másolva!

A közösségi oldalakon felbukkant videók alapján nehéz megítélni, hogy a helyi vendégmunkások „buliznak" ilyen formában vagy esetleg a helyi hatóságok szerveztek felvonulásokat, de az biztos, hogy még nem az „igazi" szurkolók érkeztek meg Katarba.

@qatarliving

England

♬ original sound - qatarliving

Nem ez az első eset, hogy Katart ilyesmivel vádolják. 2014-ben munkásokat béreltek fel, hogy szurkolókként foglaljanak helyet stadionokban, hogy ne legyenek azok annyira üresek.

@qatarliving

Fans of Portuguese national team

♬ original sound - qatarliving

A katari szervezők egyébként kerestek olyan szurkolókat, akiket a nyitómeccsre várnak, és pénzt is kapnak ezért, illetve azért, ha dicsérik a szervezést és jelentik a negatív kommenteket a közösségi oldalakon.

(Forrás)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!