A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A legrosszabbkor jött az Olympique Marseille marokkói játékosának sérülése

fbl Horizontal
Marseille's Moroccan midfielder Amine Harit is comforted by Monaco's Malian midfielder Mohamed Camara as he is evacuated on a stretcher after suffering an injury during the French L1 football match between AS Monaco and Olympique de Marseille at the Louis II Stadium (Stade Louis II) in the Principality of Monaco on November 13, 2022. (Photo by Valery HACHE / AFP)
Vágólapra másolva!
Sérülés miatt játékost cserélt keretében a vasárnap kezdődő katari világbajnokságra készülő marokkói labdarúgó-válogatott.
Vágólapra másolva!

Amin Harit, az Olympique Marseille középpályása még vasárnap, csapata bajnokiján dőlt ki a sorból, s mint kiderült, térdsérülése olyan súlyos, hogy nem lehet ott a tornán.

Harit sérülése olyan súlyos, hogy nem lehet ott Katarban Forrás: AFP/Valery Hache

Valid Regragui szövetségi kapitány Harit helyére az angol másodosztályban szereplő Burnley futballistáját, Anassz Zarurit hívta be az együttesbe. A 22 esztendős játékos ebben a szezonban 13 mérkőzésen ötször volt eredményes, s bár a korosztályos válogatottakban még Belgium színeit képviselte, felnőtt szinten most bemutatkozhat Marokkó képviseletében.

A marokkóiak az F csoportban az előző vb-n döntős Horvátországgal, a négy éve bronzérmes Belgiummal, valamint Kanadával találkoznak Katarban.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!