Vágólapra másolva!
Viniczai Tibor, a Videoton labdarúgócsapatát működtető kft. ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy kettő plusz egy évvel meghosszabbították Várhidi Péter vezetőedző június 30-án lejáró szerződését.

A csapat szereplése megfelelt az elvárásoknak: a bajnokság előtt az első hat hely valamelyikének a megszerzése volt a cél, és huszonkét forduló után a fehérvári együttes jelenleg harminchat ponttal negyedik.

A téli szünetben jelentős változások várhatók a játékoskeretben: Szlezák Zoltán a nyári szünetben szerződött a Megyeri útról a Videotonhoz, az újpestiek most szeretnék visszahívni a védőt.

Szabadlistára került Daniel Usvat, Sipeki István, Kovács Attila, Balassa Péter, Havrán József, Hompoth Balázs és Csordás Tamás, megfelelő ajánlat esetén a vezetők nem zárkóznak el Kiskapusi Balázs elengedésétől sem. A brazil Leo kölcsönadási szerződését - amely december 31-én lejár - nem újítják meg.

A távozók helyére érkezhet Vasas Zoltán Győrből, illetve Juhász Tamás és Halmosi Péter Szombathelyről. A felkészülés a tavaszi idényre január 3-án kezdődik.

Ajánlat:

Őszi edzőkeringő a Borsodi Ligában

Korábban:

Mindent egy helyen az Eb-ről