A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Vasárnap és hétfőn kerül sor az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójára, s könnyen elképzelhető, hogy a pénteken a Charlton ellen 4-2-es vereséget szenvedő Chelsea megközelíti az első helyen álló Manchester Unitedet, illetve a második Arsenalt.

Claudio Ranieri csapata a Charlton elleni kínos zakó az újonc Portsmouth-t fogadja, s egyértelműen esélyes a három pont megszerzésére. A vendégek ugyanis a kiváló szezonkezdet után alaposan visszaestek, s csak sorozatos bravúrok esetén maradhatnak az élvonalban.

Az MU még teljes kerettel sem számíthatna könnyű találkozóra a Middlesbrough vendégeként, hiszen tavaly 3-1-es vereséget szenvedett. Most azonban sérülések nehezítik Sir Alex Ferguson vezetőedző dolgát, O'Shea biztosan, míg Silvestre valószínűleg kihagyja az összecsapást. Így pedig akár a három pontot is megszerezheti a skót sikertréner korábbi segítőjének, Steve McClarennek a gárdája.

Az Arsenal hétfőn este lép pályára a BL-selejtezőt érő negyedik helyért küzdő Southampton stadionjában, vagyis Arsene Wenger együttese sem számíthat egyszerű 90 percre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!