Vágólapra másolva!
Továbbra sem talált legyőzőre a ZTE, miután a labdarúgó Borsodi Liga 8. fordulójának hétfői mérkőzésén egy góllal nyert Sopronban, és a mezőny egyedüli veretlen csapataként vezeti a tabellát. Ezen a találkozón búcsúzott a bíráskodástól Megyebíró János játékvezető.

Borsodi Liga, 8. forduló:
FC Sopron - Zalaegerszegi TE 1-2 (0-1)
Sopron, 2800 néző
v.: Megyebíró
Sopron: Rabóczki - Homei, Ibric, Radu, Munteanu - Horváth A., Lekic (Cigan, 39.) - Demjén, Szabó T. (Korugyev, 89.), Magasföldi (Ivancsics, 63.) - Feczesin.
Zalaegerszeg: Kampa - Kocsárdi, Sebők V., Botis, Máté - Molnár B. - Tóth Z., Nagy L., Józsi (Ljubojevic, 89.), Sebők J. (Lendvai, 59.) - Ferenczi (Waltner, 90.).
gól: Feczesin (81.), illetve Sebők J. (32.), Botis (83.)
sárga lap: Lekic (16.), illetve Nagy L. (37.), Sebők V. (50.)

32. perc: Ferenczi gurította vissza a labdát a jobbösszekötő helyén a második hullámban érkező Nagy L. elé, aki azonnal kapura lőtt. A labda a bevetődő Raduról levágódott, éppen a túloldalon helyezkedő Sebők J. elé, aki 7 méterről a kapu közepébe gurított (0-1).

81. perc: Ivancsics ívelt be szögletet jobbról a zalaegerszegi kapu előterébe, és Feczesin 5 méterről a bal sarokba fejelt (1-1).

83. perc: jobb oldali beívelést követően nagy kavarodás alakult ki a soproni kapu előterében, a hazai védők egymásra vártak, a labda Botis elé pattant, aki 6 méterről a jobb alsó sarokba lőtt (1-2).

Változatos, jó iramú játékot hozott az első félidő, mindkét kapu előtt több helyzettel. Ezek közül a zalaiak használtak ki egyet, így ők fordulhattak előnnyel. Szünet után mezőnyfölényben játszott a Sopron, a beíveléseket Sebők Vilmos és Botis révén könnyen hatástalanította a ZTE. Nagy nehezen sikerült egyenlíteniük a hazaiaknak, ám rögtön utána egy védelmi rövidzárlatot kihasználva megszerezte a győztes gólt a Zalaegerszeg.

Mindent egy helyen az Eb-ről