Vágólapra másolva!
A Juventus labdarúgócsapatában akarja folytatni pályafutását Gianluigi Buffon, a másodosztályba visszaminősített együttes világbajnok olasz kapusa.

Silvano Martina, a klasszis menedzsere elmondta, hogy több klub, így az AC Milan és az AS Roma is szívesen alkalmazta volna Buffont, ám az Öreg Hölgynek becézett klub nem foglalkozott az ajánlatokkal.

A bundaügyhöz kapcsolódó hír, miszerint elképzelhető: a megbüntetett AC Milan elindulhat az UEFA-kupa következő idényében. Az ország szövetsége ugyanis elutasította a tavasszal hetedik helyen végzett Empoli licencigényét, így a 44 pontos levonás után nyolcadik milánóiak kerülhetnek a helyére.

A botrányban - melynek kapcsán a római sportbíróság első fokon a másodosztályba száműzte a Juventust, a Fiorentinát és az SS Laziót - a Milan is érintett volt. A piros-feketék maradhatnak a Serie A-ban, ugyanakkor 15 pontos hátrányból kezdik a 2006/07-es szezont. A múlt pénteki ítélet kizárta a klub Bajnokok Ligája-szereplését, az UEFA-kupáról azonban nem rendelkezett.

Mindent egy helyen az Eb-ről