Vágólapra másolva!
Az Udinese a jó szezonrajtot követően kissé visszaesett a tabellán, az UEFA-kupában viszont ott van a legjobb 16 között, és a csapatból többen is rendszeresen meghívót kapnak az olasz válogatottba. Közülük elsősorban a csatárokat, tehát Fabio Quagliarellát vagy Antonio di Natalét rendszeresen hírbe hozzák nevesebb klubokkal, de a legújabb információk szerint a középpályás Gaetano d'Agostino iránt is van érdeklődés.

A focista az udinei együttes egyik erőssége, hiszen eddig mindössze két bajnokit hagyott ki az idényben, és négyszer is eredményes volt.

Teljesítményével a Juventus és az Internazionale figyelmét is felhívta magára, és a Tuttosport értesülései szerint mind a két együttes szeretné őt leigazolni a nyáron. A Juve már régóta figyeli az AS Roma nevelésének számító D'Agostinót, és állítólag januárban be is jelentkezett érte, de az Udinese akkor elutasította az ajánlatot.

A torinóiaknak most már azzal is számolniuk kell, hogy az Inter edzője, José Mourinho is felfigyelt a középpályásra, akit szerződése 2014-ig köt az udinei egyesülethez. Az Internek már csak azért is jól jönne D'Agostino leigazolása, mert a milánóiak keretében nagyon kevés az olasz futballista, és ez rendre gondot jelent a BL-nevezésnél.

További átigazolási hírek:
A Bayern München egyéves szerződéshosszabbítást ajánlott brazil középpályásának, Zé Robertónak. A Schalke 04 csatárát, Kevin Kuranyit a Lokomotiv Moszkva csábítja. Az 1860 München középpályása, Lars Bender iránt a Werder Bremen érdeklődik. A Lens csatárát, Kevin Monet-Paquet-t a TSG Hoffenheim figyeli. A Juventus felvette a kapcsolatot a Valencia középpályásának, David Silvának az ügynökével.

Mindent egy helyen az Eb-ről