A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az AC Milan edzője, Leonardo csapata védelmét erősítené. Jobbra Rafinha érkezhet a Schalkéből, balra Adriano Correia a Sevillából. Az Espanyol Dél-Amerikából erősített.

Az AC Milan ugyan győzelemmel kezdte a bajnokságot, de ez nem jelenti azt, hogy a klub befejezettnek tekinti az átigazolási időszakot. A piros-feketék a Real Madridnak eladott Kakát nem is akarják pótolni, mert úgy vélik, hogy a karmester posztjára megvan a megfelelő játékosuk Ronaldinho személyében, a csapat edzője, Leonardo viszont a védelem mindkét oldalát szeretné megerősíteni.

A Siena elleni nyitófordulóban jobb oldalon Gianluca Zambrotta, a bal szélen pedig Marek Jankulovski szerepelt - mindketten 32 esztendősek, azaz túl vannak karrierjük zenitjén. Éppen ezért a Milan mindkét posztra fiatalabb futballistát keres.

A jobb oldalra állítólag a Schalke 04 brazilját, Rafinhát nézték ki, aki iránt egyébként a Juventus is érdeklődik. A 23 esztendős játékos már több mint 100 bajnokin szerepelt a Bundesligában, és elsősorban a felfutásairól híres, de a védőmunkájára sem lehet panasz. A gelsenkircheniek azonban csak jelentős összegért lennének hajlandóak megválni tőle - a Schalke mestere, Felix Magath többször is kifejtette, hogy a kulcsembereket meg akarja tartani. A Milan védelmének bal oldalára pedig a Sevilla brazil légiósa, Adriano Correia érkezhet, aki mindkét szélen bevethető - az andalúziai gárdában többször is jobbhátvédként szerepelt.

További átigazolási hírek:
A Birmingham City kiszemeltje a Sporting Gijón középpályása, Míchel.

Az Espanyol megszerezte a Boca Juniors védőjét, Juan Forlínt.

A Stuttgart védekező középpályást keres, a kiszemeltek között ott van a Juventus dán focistája, Christian Poulsen is.

A Sevilla a Fiorentina szerb középpályásával, Zdravko Kuzmanoviccsal erősítene.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!