Vágólapra másolva!
Az olasz Corriere dello sport című sportnapilap értesülése szerint az AC Milan megszerezte Klaas-Jan Huntelaart, a Real Madrid holland válogatott labdarúgóját. Silvio Berlusconi, az olasz klub elnöke kijelentette: nem adják el Andrea Pirlót.

Klaas-Jan Huntelaarért 15 millió euró körüli összeget fizethet a Milan a Real Madridnak. A 25 éves csatár csütörtökön érkezik Milánóba, ahol várhatóan négy évre szóló szerződést köt, idényenként 3,5 millió eurós fizetésért. Huntelaar januárban 20 millió euróért került Madridba, de az új vezetőedző, Manuel Pellegrini nem számol vele a következő szezonra. A Real Madrid megerősítette a tárgyalás tényét, egyúttal azonban közölte: egyezség egyelőre nincs.

Silvio Berlusconi, az AC Milan elnöke kijelentette: nem adják el Andrea Pirlót, az együttes világbajnok középpályását. "Kaptunk néhány rendkívül komoly ajánlatot, de Andrea Pirlo velünk marad, és itt fogja befejezni a karrierjét" - nyilatkozta az olasz kormányfő szerdán a klub hivatalos honlapjának. A 30 éves futballistáért a Chelsea jelentkezett be, de Leonardo, a Milan új vezetőedzőjének külön kérésére nem engedik el.

Mindent egy helyen az Eb-ről