A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaNorvégia-Magyarország
HUNPóta Georgina
10:00AsztaliteniszYu-Bin Shin-Georgina Pota
HUNTóth Krisztián
10:50CselgáncsKrisztian Toth-Alex Cret
HUNGercsák Szabina
10:50CselgáncsAoife Coughlan-Szabina Gercsak
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A következő szezontól egy helyett ismét két játékost igazolhatnak az Európai Unión kívülről az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő klubok.

A helyi futballszövetség közleményben jelentette be, hogy a testület tagjai kedden egyhangúlag elfogadták a módosítási javaslatot. "Ez a lehetőség fontos az olasz futball számára, s lehetőséget ad a csapatoknak arra, hogy visszanyerjék versenyképességüket" - mondta a liga honlapjának Maurizio Beretta, a Serie A elnöke.

A legfeljebb egy EU-n kívüli igazolást engedélyező korlátozás egy évvel ezelőtt lépett életbe azt követően, hogy az olasz válogatott már a csoportkör után kiesett a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon. A FIGC akkor azt remélte, hogy a rendelkezés nyomán a klubok a helyi tehetségekbe fektetik pénzüket, ahelyett, hogy külföldről, drágán igazolnának játékosokat.

Az élmezőnybe tartozó egyesületek azonban hamar jelezték, nem tudnak versenyben maradni európai riválisaikkal szemben, s ezt jól mutatta, hogy a Bajnokok Ligája legutóbbi szezonjában egyetlen olasz csapat sem jutott tovább a negyeddöntőnél.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!