Vágólapra másolva!
A Bayern München döntetlennel kezdte a tavaszi szezont, így egyre kevesebb az esélye arra, hogy utolérje a listavezető Borussia Dortmundot. A klubnál máris a következő idényre terveznek, a középpálya felfrissítése érdekében a francia Stade Rennes játékosát, Yann M'Vilát szemelték ki.

A Bayernnél jelenleg a holland középpályás, Mark van Bommel a csapatkapitány, de lehet, hogy már nem sokáig. A játékosnak ugyanis az idény végén lejár a szerződése, és egyre inkább úgy tűnik, nem hosszabbítanak vele. Van Bommel cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy már januárban távozna, azonban máris az utánpótlásán gondolkoznak.

Francia lapértesülések szerint az első számú kiszemelt a posztra a Stade Rennes játékosa, M'Vila, aki fiatal kora ellenére már válogatott. A húszéves középpályás az előző idényben mutatkozott be a felnőttek között, azóta gyakorlatilag kihagyhatatlan a csapatból: a jelenlegi szezonban egyetlen bajnokiról sem hiányzott, és a válogatottnál is rendszeres kerettag. Szerződése 2014-ig érvényes Rennes-ben, a Bayern állítólag húszmillió eurót sem sajnálna érte.

További átigazolási hírek:

A Sochaux cseh csatára, Václav Sverkos a görög Panionioszba igazolt.

A Sevilla villámgyors szélsője, Jesús Navas 2015-ig meghosszabbította szerződését.

A Sunderland csatára, Darrent Bent átigazolási kérelmet nyújtott be - a hírek szerint az Aston Villába szeretne szerződni.

A Napoli a Catania támadójával, Giuseppe Mascarával erősítene.

A Genoa közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Partizan Beograd brazil csatárát, Cléót.

www.global-soccer.eu

Mindent egy helyen az Eb-ről