Vágólapra másolva!
Tovább sújtja a balszerencse a Juventust, hiszen a napokban szerződtetett világbajnok csatár, Luca Toni rögtön megsérült, és egy hónapra kidőlt a sorból. Így ismét létszükségletté vált egy újabb csatár szerződtetése, és olasz lapértesülések szerint az udinei Antonio Floro Flores lehet a befutó.

Vincenzo Iaquinta és Amauri formán kívül van, Fabio Quagliarella ebben a szezonban sérülés miatt már nem léphet pályára, Alessandro del Piero pedig nem a régi - röviden így lehetne értékelni a Juventus csatársorát. Nem csoda, hogy a klub sportigazgatójának, Giuseppe Marottának legfontosabb feladata egy csatár igazolása volt. Toni szerződtetése nem oldotta meg a problémát, így aztán a lapokban napról napra más név jelent meg a Juventus kívánságlistáján. A Diego Forlán iránti érdeklődést cáfolták, a Sevilla játékosa, Luís Fabiano pedig valószínűleg túl drága lenne, így aztán az Udinese csatára, Antonio Floro Flores lehet a megoldás.

A játékos ebben a szezonban három gólt ért el, ám az utóbbi időben kiszorult kezdők közül, átadólistára tették. A karrierje során eddig 120 élvonalbeli bajnokin 23 találatot szerzett Floro Flores a hírek szerint fél évre kölcsönbe érkezhet, és csak másfélmillió eurót kell fizetni ezért.

További átigazolási hírek

A Wolfsburg kölcsönadta fiatal svájci támadóját, Nassim Ben Khalifát a Nürnbergnek. A Hoffenheim szenegáli csatára, Demba Ba valószínűleg a Stoke Citybe igazol. A Valencia megkezdte a tárgyalásokat a Mallorcával az uruguayi karmester, Gonzalo Castro megszerzéséről, aki a nyáron válthat klubot. A Schalke amerikai középpályását, Jermaine Jonest a Blackburn Rovers szemelte ki.

www.global-soccer.eu

Mindent egy helyen az Eb-ről