Részegen énekelte az amerikai himnuszt az énekesnő, utána elvonóra ment - videó

Ingrid Andress
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai baseball-liga mérkőzése előtt lépett fel az énekesnő, aki részegen énekelte el az amerikai himnuszt.
Vágólapra másolva!

A négyszeres Grammy-jelölt countryénekesnőnek, Ingrid Andressnek jutott az a megtisztelő feladat, miszerint az észak-amerikai baseball-liga „home run derbyjén” kellett elénekelnie az Egyesült Államok himnuszát. Azonban arra senki nem számított, hogy részegen áll majd a közönség elé, produkciója pedig így igencsak kellemetlenre sikeredett.

Az esemény után az X-en (korábbi Twitter) a felhasználók teljesen kiakadtak, nem értették, hogy valaki hogy viselkedhet így. 

 "Alec Bohm (baseball játékos - a szerk.) alig bírta visszatartani a nevetését" - írta 

Más viszont a The Black Eyed Peas egykori énekesnőjéhez, Fergiehez hasonlította a sztárt.

"Még mindig jobb, mint Fergie. Szegény lány nem hallotta magát" - jegyezte meg valaki. 

Az eset után Ingrid Andress beismerte, hogy részeg volt, sőt, még az elvonóra is bejelenetkezett, hogy kezeljék a függőségét.

Nem b@szakodom veletek, részeg voltam tegnap este. 

Ma bejelentkezem egy intézetbe, hogy megkapjam a segítséget, amire szükségem van. Ez nem én voltam tegnap. Bocsánatot kérek az MLB-től, ezért az előadásért, az összes rajongótól és ettől az országtól is, amit annyira szeretek. - idézte őt a New York Post. 

Az előadásáról felvétel is készült, ahol jól hallható, hogy Andress furcsán ejti ki a szavakat, mellette pedig az arca is teljesen eltorzult, olyan, mint aki azt sem tudja, hogy milyen rendezvényen van.

Nem ő az egyetlen részeg sztár

Justin Timberlake egy hónappal ezelőtt keveredett botrányba, ugyanis kiderült, hogy részegen vezetett. A rendőrség arról számolt be, hogy az énekesnek a beszéde lelassult, alkohol szaga volt, a józansági tesztet pedig megtagadta. Az énekes barátai egyből megjelentek az igazoltatásnál, és próbálták lebeszélni a rendőröket az intézkedésről, Justin Timberlake-et azonban így is bilincsben vitték el. Egy ismerőse úgy nyilatkozott a sajtónak, hogy egyszerű közlekedési kihágásról volt szó, a rendőrség viszont azt a tájékoztatást adta, hogy csupán emiatt nem állították volna elő az énekest.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről