A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Bár két góllal vezetett a szünetben, végül döntetlent ért el a Paks az eddig egyedüliként százszázalékos Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó NB I negyedik fordulójában vasárnap.

NB I, 4. forduló:
Budapest Honvéd - MVM Paks 3-3 (1-3)
Bozsik Stadion, 2000 néző, v.: Solymosi
Budapest Honvéd: Czuczi - Lovric, Ignjatovic, Debreceni, Baráth - Zivanovic (Tchami, 82.), Johnson, Ivancsics, Vécsei (Vernes, 53.) - Diaby (Faggyas, 63.), Délczeg
MVM Paks: Pokorni - Heffler T., Éger, Sifter, Csehi (Eppel, 76.) - Heffler N. (Bartha, 64.), Kulcsár D., Fiola, Sipeki - Kiss T. (Tököli, 89.), Simon A.
gólszerzők: Zivanovic (16.), Vernes (62.), Délczeg (66.), illetve Kiss T. (6.), Simon A. (36.), Sipeki (45.)
sárga lap: Délczeg (34.), Zivanovic (74.), illetve Fiola (54.), Sipeki (61.)

A jó iramú első félidőben az első helyzetből gólt szereztek a vendégek. Ezt követően a Honvéd játszott fölényben, s hamar egyenlített, sőt a vezetést is megszerezhette volna, de a felső kapufa kisegítette a Paksot, amely a szünetig hátralévő időben újabb két lövéséből két gólt szerzett. A kispestieknél Kemenes Szabolcs négymeccses eltiltása miatt debütáló kapus Czuczi bemutatkozása így nem sikerült jól.

A folytatásban a kispestiek nagy erőket mozgósítottak, beszorították a vendlgeket, ennek az lett az eredménye, hogy a második játékrész derekára ledolgozták kétgólos hátrányukat. A meccs végén is a Honvéd támadott, mindent megtett, hogy megőrizze százszázalékos mérlegét, de elsősorban Pokorni bravúrjai révén a vendégek elkerülték a vereséget.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!