Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germainhez öt hónapra aláíró David Beckham úgy érzi, sokat tehet a pályán a csapatért, és nem csak egy marketingeszköz. A korábbi ManUnited-játékost lenyűgözte Ibrahimovic professzionalizmusa.

"Ha hozzájárulhatok, hogy a klub sok mezt adjon el, az nem probléma. Klassz látni, hogy sokan viselik a mezeimet" - nyilatkozta a 37 éves szélső a L'Equipe-nek.

"Az előző klubjaimnál is ugyanezt hallgattam, hogy el tudok adni mezeket. A ManUnitednél, a Real Madridnál, az AC Milannál és az LA Galaxynál is ez volt a helyzet. Nagyon büszke vagyok erre, de biztosíthatok mindenkit: egy kicsit még mindig tudok focizni."

Az angol klasszis követendő példának nevezte Zlatan Ibrahimovicot: "Csak három hete vagyok itt, de annyira profi játékost, mint Ibra csak keveset láttam az egész pályafutásom során."

"Jelenleg a PSG egy hihetetlenül jó keveréke a fiataloknak, és a jó nevű, drága játékosoknak. Egy nagy klubnál nehéz elérni, hogy mindenki egyformán sikeréhes legyen. Ibra kiváló példa: a focin gondolkodik, a focinak él, továbbra is keményen dolgozik és mindig nyerni akar. Ha veszít, leereszkedik az arca, lenyűgöző."

Ibrahimovic eddig 22 francia bajnokin 22 gólt lőtt, Beckham mindössze egyszer lépett pályára, csereként.

Mindent egy helyen az Eb-ről