Vágólapra másolva!
José Mourinho szabad kezet kapott a Chelsea-től, hogy télen egy új csatárt hozzon a csapatba.

A PL-címre hajtó londoni klubnál siralmas az őszi mérlege a támadóknak, Fernando Torres és Samuel Eto'o is mindössze egy gólig jutott a bajnokságban, míg Demba Ba március 2. óta nem talált be. Romelu Lukaku is jó megoldás lehetne, de kölcsönadták az Evertonhoz, ahonnan legkorábban a szezon végén térhet vissza.

A Daily Mail úgy értesült, a Newcastle elleni 2-0-s vereség után kifakadó portugál edző engedélyt kapott a klubtól, hogy új támadó után nézzen. A keresés már elkezdődött, a focista a téli szünetben érkezhet.

Az angol lap azt írja, olyan támadók közül válogatnak, akik decemberig nem lépnek pályára a BL-ben, miután a szabályok szerint egy focista egy szezonban csak egy csapattal léphet pályára a sorozatban.

Az egyik legesélyesebb jelöltnek Luis Suarezt titulálják, de hozzáteszik, hogy a Liverpoolnak nem áll szándékában eladni ebben a szezonban.

A Chelsea a Premier League-ben a második helyen áll, öt pontra lemaradva az Arsenaltól, míg a BL-ben két győzelemmel és egy vereséggel vezeti az E csoportot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!