A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Az AS nevű spanyol lap szerint Cristiano Ronaldo akár három hetet is kihagyhat combsérülés miatt.

A Real elképesztő formában játszó sztárja a hétvégi, Almería elleni bajnoki második félidejének elején kapott oda a bal combjához, majd cserét is kért, ekkor csapata 1-0-ra vezetett a góljával.

Ronaldónak a combhajlító izma sérült meg, és ami biztosnak tűnik, hogy a szerdai, Galatasaray elleni BL-csoportmeccset kihagyja, igaz, ennek madridi szempontból nincs is tétje, mivel a csapat már továbbjutott.

A Marca azt írja, a szombati, Valladolid elleni meccsen is kétséges Ronaldo játéka, de egy másik spanyol lap, az AS azt sem tartja kizártnak, hogy a teljes felépülés érdekében akár három hetet is pihenhet. Ha így lesz, akkor a CD Olimpic Xativa elleni Király-kupa meccset és a Köbenhavn elleni BL-találkozót is kihagyná, ami az ellenfelek erejét látva nem okozna nagy gondot a Realnak, és december 14-én, az Osasuna ellen térhet vissza.

A 28 éves Ronaldo a bajnokságban 14 forduló alatt 17 gólnál tart, a BL-ben négy kör alatt nyolcszor volt eredményes, és a válogatottban ő szerezte a vb-re kijutó portugálok mind a négy gólját a svédek elleni pótselejtezőn.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!