Vágólapra másolva!
Lionel Messi magához képest visszafogott teljesítményt nyújtott az Espanyol elleni bajnokin, de a Barcelona így is behúzta a meccset 1-0-ra, köszönhetően Neymar álompasszának.

A lefújás után a kamera Messit mutatta, ami egykedvűen fújtatva nézett maga elé, az arcát nézve akár azt is hihette az ember, hogy a Barca elbukta a meccset.


Még véletlenül sem szeretnénk belemagyarázni olyan dolgot, ami nincs a háttérben, csak a tényeket jegyezzük meg: Messi utoljára szeptember 28-án szerzett gólt a bajnokságban, utána sérülés miatt kihagyta a Valladolid elleni bajnokit, aztán csereként szállt be az Osasuna ellen, majd végig a pályán volt a Real Madrid, a Celta Vigo és most az Espanyol ellen, de egyik alkalommal sem talált be.

Edzője, Gerardo Martino már az Espanyol ellen védelmébe vette játékosát, mondván, attól, mert nem lő mindig három gólt, még nem kell azt mondani, hogy valami gond van Messivel. 2011 áprilisa óa először fordult elő, hogy a négyszeres aranylabdás négy bajnokit tudott le egymás után gól nélkül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!