A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A Real Madrid sztárja 14 gólt szerzett a Bajnokok Ligája idei sorozatában, ha a Bayern elleni visszavágón is betalál, akkor egyedül lehet rekorder.

Cristiano Ronaldo jelenleg Lionel Messivel és José Altafinivel holtversenyben csúcstartó, a Barcelona négyszeres aranylabdása a 2011/12-es szezonban, míg a Milan brazil születésű, de később olaszosított csatára az 1962/63-as idényben ért el 14 gólt a sorozatban.

Ronaldo a csoportkört a Galatasaray otthonában elért mesterhármassal kezdte, majd a másik két ellenfél, a Juventus és a Köbenhavn ellen oda-vissza betalált, így az első fázist kilenc góllal zárta. Az egyenes kieséses szakaszban a Schalkénak idegenben és otthon is kettőt-kettőt rúgott, és a Dortmund elleni negyeddöntőn is beköszönt, így jött össze a tizennégy gól.

Ronaldo már csak a rekorddal versenyez, mert az gyakorlatilag eldőlt, hogy a gólkirályi cím az övé, hiszen a versenyben lévő riválisok közül Diego Costa következik utána, de az Atlético tankja is hét góllal van lemaradva tőle.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!